همه ما انسان‌ها در همه موارد به دنبال بهترین نوع آن هستیم. مرکز مشاوره نیز از این امر مستثنی نمی‌باشد و چه بسا جزو اولویت‌های اول برای بهتر بودن است. بسیاری از شما نمی‌دانید که برای یافتن یک مرکز مشاوره خوب باید دنبال چه ویژگی‌هایی در آن مرکز مشاوره باشید. ما در این قسمت از مقاله چند مورد از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب را به شما معرفی خواهیم کرد. انتظار می‌رود که شما عزیزان بعد از آشنایی با ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب، در انتخاب خود موفق عمل کنید. زیرا انتخاب نادرست یک مرکز مشاوره می‌تواند باعث بروز آسیب‌های جدی‌تر بر روی شما گردد. ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب عبارتند از:

  1. یک مرکز مشاوره خوب باید دارای مجوز رسمی از سمت سازمان نظام روانشناسی باشد. نداشتن مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی نامعتبر بودن آن مرکز مشاوره را تایید می‌کند. پس در انتخاب مرکز مشاوره خوب باید به دارا بودن مجوز آن مرکز مشاوره دقت کنید.
  2. مرکز مشاوره خوب دارای محیطی آرام و دل نشین است. زمانی که شما می‌خواهید به یک مرکز مشاوره مراجعه نمایید قطعا با حالی ناآرام به آن مکان می‌روید. اگر محیط مرکز مشاوره، محیطی ناآرام و ناپسند باشد شما بیشتر دچار تشویش خواهید شد. پس زمانی که وارد مرکز مشاوره شدید و با یک محیط آرام و گرم روبرو شدید بدانید که آن مرکز، یک مرکز مشاوره خوب است.
  3. یک مرکز مشاوره خوب دارای تجهیزات به روز است. امروزه با پیشرفت علم و تحقیقات انجام شده، لوازم و تجهیزات برای درمان اختلالات روانی نیز افزایش یافته است. یک مرکز مشاوره خوب باید دارای تجهیزات و وسایل بروز دنیا برای درمان بیماران خود باشد.
  4. مرکز مشاوره خوب، دارای مشاورین و متخصصین مجرب و حرفه‌‌ای است. مرکز مشاوره‌ای می‌تواند صفت خوب را از آن خو دسازد که در آن متخصصین و مشاورین حرفه‌ای مشغول به کار باشند.
  5. دارای مشاورین متخصص برای درمان، در تمام زمینه‌ها باشد.
  6. مرکز مشاوره خوب تمام خدمات روانشناسی را ارائه می‌دهد.
  7. یک مرکز مشاوره خوب باید سابقه‌ای درخشان داشته باشد.
  8. یک مرکز مشاوره خوب باید بتواند تمام روش‌های مشاوره را (آنلاین، تلفنی، حضوری) در اختیار افراد قرار دهد. همچنین باید دارای پشتیبانی همه روزه برای جوابدهی به بیماران خود باشد.
  9. کارگاه‌های آموزشی برگزار کند.
  10. از روانشناسان خوب خارج از کشور نیز استفاده کند.
  11. با سازمان‌های مختلف و شرکت‌های معتبر قرار داد داشته باشد.
    و…

این مژده را به شما عزیزان می‌دهیم که کلینیک مشاوره روانشناسی آرامش من، تمامی ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب را دارا بوده و شما عزیزان با خیالی آسوده می‌توانید به بهترین روانشناسان کشور حاضر در این مرکز اعتماد کنید.

انواع روش‌های مشاوره

روش‌های مشاوره رویکردهایی در علم روانشناسی هستند که با توجه به سبک هر متخصص و درمانگر متفاوت است. هر مشاور یا متخصص بنا به آموخته و تخصص خود در هر یک از روش‌های مشاوره، بنا به نوع بیماری و نیاز فرد آن روش را اجرا خواهد کرد. به عنوان مثال متخصص یا مشاور خانواده، در رابطه با مسائل خانوادگی و فردی افراد فعالیت دارد. در ادامه با برخی از رایج‌ترین روش‌های مشاوره شما را آشنا خواهیم ساخت.

زوج درمانی

یکی از روش‌های رایج مشاوره، زوج درمانی است. این روش بر روی روابط زناشویی زوجین و هر نوع ارتباط مربوط به زوجین تمرکز دارد و برای بهبود روابط آن‌ها راه‌حل‌های مفیدی را ارائه می‌دهد. این روش برای کاهش استرس، بهبود روابط زناشویی، رفع مشکلات مزمن و رسیدن به درک مقابل همسران از یکدیگر کمک می‌کند. همچنین از زوج درمانی برای پیش از ازدواج نیز می‌توان استفاده نمود. می‌توان برای شروع یک زندگی بهتر با شریک خود قبل از ازدواج نزد یک مشاور زوج درمانگر بروید. در این نوع مشاوره شما را با ازدواج و زندگی مشترک و مشکلات و اتفاقاتی که در آینده رخ خواهد داد بیشتر آشنا می‌کنند. همچنین رابطه بین شما و همسرتان را نیز بررسی کرده و بهترین راه‌حل را روبروی شما قرار می‌دهند.

زوج درمانی برای شما که طلاق گرفته و یا در آستانه جدایی هستید نیز، بسیار روش خوب و مفیدیست. می‌توانید با مراجعه به یک مشاور زوج درمانی تمام مشکلات خود را بیان کرده و از آثار مخرب طلاق و جدایی در امان بمانید. در کل با انتخاب این روش مشاوره شما می‌توانید راهکارها وتکنیک‌های بسیاری برای بهبود روابط‌ خود در هر دوره‌ای از زندگی با همسرتان که هستید بیاموزید.